View Single Post
Eski 18-11-2013, 00:14   #653
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi atmel Mesajı Göster
ben sürgünden felan anlamam ben meyve den anlarım
Sürgünden anlamayan meyvadan da anlamaz, size bir şey anlatmaya çalışmıyorun siz bildiğiniz gibi devam edin.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsehirli Mesajı Göster
..not saygı yok artık sana
Bu cümle sizden başkasına yakışmazdı zaten. teşekkür ederim.

Alıntı:
isteyen istediğini savunur senin neden zoruna gidiyor
İsteyen istediğini eker diker, ama isteyen istediğini savunurken doğru bildiği bir şeyi savunur siz neyi savunuyorsunuz bu konuda ne deneyiminiz ne tecrübeniz hangi tescil belgeniz var? Siz size ayit olmayan bir şeyi hiçbir bilgi hiçbir teçrübe hiç bir belge hiçbir yaşanmışlık olmadan öyle savunuyorsunuz ki, ya bi durun ekin dikin yetiştirin ürün alın sonra bunları savunun bizlerde sizlere teşekkür edelim.
Chandler, pedro fernor gibi çeşitler tescilli olmalarına rahmen türkiyeye gireli 15 yıl olmuş verimli çeşitler olduğu görülüyor fakat tam olarak verime yatmış bahçeleri görüp gördüğünü konuşmak istiyorlar, sizler gibi iki aylık bir deneyimle beş ağaç görmekle konuşmuyorlar, daha fidanını dikmemisşin yarın neyle karşılaşacağını daha bilmiyorsun hele bir ek yetiştir verim al, o zaman biz sizleri alnınızdan öpmesini de biliriz merak etmeyin.

Alıntı:
sen kağıt üzerinde olanlara bakarsın ben gözümün görüdğüne bakarım
Anlamadığınız nokta bu zaten, siz daha kağıt üzerinde gördüğünüzü görüyor ve konuşuyorsunuz.
Alıntı:
adamlar deneme yapmışlar kaç yıl başarılı olmuş şimdi ise devletten tescil almaya çalışıyorlar devlet aşı çalışması yapman gerekiyor demiş ne dicek adam yok ben yapmam mı dicek
Hani tohumdan üretiliyordu ya, devlet olmayacağını söylemiş sayın altay cevizide erdemlik gösterip olmayacağınıhttp://www.agaclar.net/forum/1206146...5.htmaçıklamış söylemiş, siz daha onun başladığı yerdesiniz mesajları okumadan ezbere konuşuyorsunuz.

Alıntı:
fidan satışlarınmı durdu dün çiçekçi imişsin bu gün gelmişsin millete ceviz profosörlüğü taslıyorsun
Çiçekci oluşum küçümsenmiş.

Ben ise gurur duyuyorum, en azından yetiştirmişim yaşamışım tecrübe edinmişim ve bunları paylaşmışım, birilerine yarar fayda sağlamışım, siz neyi paylaşıyorsunuz? tecrübeyimi? bilgiyimi? deneyimi mi? Yoksa birilerinin borazanlığınımı? Hangisi?

Fidancı olmadığımı defalarca söyledim, başka hangi sıfatlar yakıştıracaksınız merak ediyorum.

Lilium Çevrimdışı   Başa Dön