View Single Post
Eski 17-11-2013, 22:22   #652
nevsehirli
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 03-10-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Kafası kumda olanlara söyleyecek hiç bir sözümüz yok, onlar ya da kişiler serbesttir istediklerini ekerler dikerler kimse bir şey diyemez.

Bazı şeyler hala niye tartışılıyor savunuluyor anlamıyorum, bu mesajlardanda mı bir şey anlamıyorsunuz.

http://www.agaclar.net/forum/1206229-post520.htm

Daha ne söylemesini bekliyorsunuz,

Ya da savunanlar neyi savunuyorlar.. Hala olur mu diyorlar. Bu mesaj benim değil, sayın Altaycevizin yazdığı mesajjjj... Kafanızı kumdan çıkarında okuyun neyi savunduğunuzu kendiniz dahi bilmiyorsunuz.

Ya da burada kafa buluyorsunuz.
sayın lilium öncelikle bizi deve kuşu yaptığın farkındasın sanırım bunu biz söylesek hakaretci olurduk bu 1

sonra eken benim diken benim sanane arkadaş sen kağıt üzerinde olanlara bakarsın ben gözümün görüdğüne bakarım buda 2

adamlar deneme yapmışlar kaç yıl başarılı olmuş şimdi ise devletten tescil almaya çalışıyorlar devlet aşı çalışması yapman gerekiyor demiş ne dicek adam yok ben yapmam mı dicek söylenen laf doğruda anlayan adam doğru değil sana inandırıcı gelmiyorsa tescil aşamasını **** kurulan bahçelerin kendini göstermesini beklersin isteyen istediğini diker diosun isteyen istediğini savunur senin neden zoruna gidiyor fidan satışlarınmı durdu dün çiçekçi imişsin bu gün gelmişsin millete ceviz profosörlüğü taslıyorsun ..not saygı yok artık sana

nevsehirli Çevrimdışı   Başa Dön