Sayın Levent Ali abiciğim ,
Kendimi bildim bileli yeşili seviyorum, varsın insana böyle bir hastalık bulaşsın abi

zaten her yaz döneminde evimde domates, salatalık, biber, yeşillikler (bunları balkonda yapıyorum eğer fideler fazla gelirse evin içine taşıyorum bir gün evden kovacaklar zaten) yetiştiriyorum bunu yapmazsam zaten kahrımdan giderim

bu senede topraksız tarım ilgimi çekti şimdilik gözlemler yapıyor bazı notlar tutuyorum ...
ayrıca evimde 20 çeşit çiçek 11 ağaç fidanım var ağaç fidanları gelecek nesillere bonsai çalışması olarak miras kalacak çabam bu

anlayacağın hastalık evvelinden var abiciğim fakat bu forum ortamında herşey paylaşımlar çok güzel
Topraksız tarımı araştırmadaki asıl nedenim kız kardeşim Tarsusu'un Huzurkent beldesinde çifcilik ile uğraşıyorlar geçenlerde Huzurkentte topraksız tarım ile ilgili bir sera kurulmuş kardeşim de eşi ile sürekli o yol üzerinden geçiyorlarmış merak etmiş bir bakalım demişler oradaki gerek görevli gerekse mal sahibi kardeşim ve eşini adeta kovar gibi yollamışlar çok üzücü bir durum duydum zoruma gitti o yüzden ögrenmek istiyorum...