View Single Post
Eski 16-11-2013, 21:57   #643
nevsehirli
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 03-10-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi HAVASUTOPRAK54 Mesajı Göster
altay cevizi hakkındaa . daha önce de ifade ettiğim gibi deneme amaçlı altay cevizi fidanlarını az miktar da tüplü olarak bahçeme diktim .incelememe devam ettiğimde aşısız fidanların kesinlikle anaç vasıflarını taşıyamayacağını öğrendim.eskişehir deki yakın dostlarımdan rica ettim .videoları internette dolaşan bahçenin sahiplerine ulaştım.onlar da bu durumdan rahatsız olduklarını hatta olayı mahkemeye taşıdıklarını ifade etmişler.onlardan aşı zamanı gelince aşılık kalem sözü aldım.ben deki çöğürleri aşılayıp bekleyeceğim. kendilerinin de bir süre sonra aşılı fidan satışına başlayacaklarını öğrendim. kısacası bu altay ceviz fidanı konusunda benim paylaşabileceklerim bunlar.ilgilenen arkadaşla duyurulur.
arkadaşım bende 20 dönüm ekiyorum altay ceviz olur olmaz şeylerle insanların kafasını bulandırma daha 8 aylık fidanın neresini araştırdında resimlerdeki gib olmayacağını söylüyorsun videolardaki bahce sahipleri neden rahatsız oluyorlarmış niye mahkemeye veriyorlarmış cevizlerin meyve vermesindenmi rahatsız oluyorlarmış boş konuşup insanları sıkıntıya sokmayın hiç yoktan ............. saygılar

nevsehirli Çevrimdışı   Başa Dön