View Single Post
Eski 16-11-2013, 19:05   #129
sirikci46
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi marasli Mesajı Göster
sayın Mehmet kemer, bu linkte türkiye ve iran temsilcisi varmış. adı İsmail tel var sadece. fiyat yok. nette benim gördüğüm en ucuz agroma mantarın miseli. 4 ten önce para yatırılırsa hemen kargoya veriyorlar. maraşa iki günde geliyor. ben memnunum. sorularınıza da samimi bir şekilde cevap veriyorlar.

Sylvan Inc. - Spawn
Merhaba arkadaşlar bu arada sana ayrıca selamlar hemşerim,. Bende maraşlıyım merkez, göksunda ziraat mühendisiyim ve Mantar yetiştiriciliği kursu veriyorum yaptıklarınızı kursiyerlerime gösteriyorum. Bende ayrıca bilgilerimi artırıyorum pek fazla bilgim yoktu mantarla ilgili fakat şu anda daha iyi.

Ayrıca burda okuduğum üzere bende agromayı aradım ve sipariş veridi. 2 günde elime ulaştı. 5 kg Misel 32,5 lira ve bulunduğum yer mobil bölge olduğu için 7 lira da kargo ücreti ödedim adamlar çok ilgili. Bu bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim, bundan sonra başlığı takip edeceğim hepinize kolay geldin.

Bunun dışında bende Gıda kontrolörüyüm, İl Tarımdaki arkadaşlar çok ilgililerdir fakat kafanıza takılan herhangi bir konu olursa bende yardımcı olmaya çalışırım.

Düzenleyen sirikci46 : 16-11-2013 saat 19:12 Neden: Ek bilgi;
sirikci46 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön