Merhaba Sayın Kızıltan,
Üzüldüm durumunuza. Ne diyebilirim ki? Müstakil evin gözünü seveyim. Ben bu rahatlığı kullanıyorum. Komşunuza kızmayın. Belki ben de olsam, hani bu işleri sevmiyor da olsam ben de izin vermeyebilirdim. Hidroponic olarak ev içerisinde de çok güzel çiçekler yetiştirebilirsiniz. Tabi bu bir teselli. Aklıma gelen şey bu.
Besin eriyiği hesaplamasına gelince. Ben henüz hesaplamalarını öğrenmedim. Başlamadım yani. Ama başlayacağım. Biraz geç anlarım. Ama iyi anlatırım. Öğrenim, ona yönelik bir program da yazacağım. hydrobuddy programına gelince. Üstel bir inceledim. Ama çok şey anlamadım zira kimya ve formüller hakkında bilgim yok. Olunca mutlaka anlamlı bir kullanımı olacaktır.
Aslında her şeyde bir hayır vardır derler. Size de 3-4 ay okumak, araştırmak, proje çizmek için bayağı bir zaman yaratmış.
|