Günaydın hayırlı sabahlar
çok çok teşekkür ederim sayın Levent Ali bey evet haklısınız memleketten çıkınca (8 Yıl) insanın burnunda tütüyor memleketin her şeyi, inanın bir nebzede olsa torpilli merhabanız içime su serpti bu özlem anlatılmaz sizde bilirsiniz Ankara'da okumuşsunuz bakalım yaza gelmeyi düşünüyorum belki tanışmak nasip olur her şey kısmet.
merhabalar sayın kızıltan size katılıyorum besin eriyiği hazırlama konusunda bence az **** çok kendimiz hazırlamalıyız besin eriyiğini, bana göre işin nasıl olduğunu nasıl hazırlandığını içeriğinde neler olduğunu bilmek gerekir hazır besin eriyiklerine bakıyorum hiç bir formül yok içerik açıklaması yok buda hazır besin eriyiğine sayın kızıltan gibi soğuk bakmama neden oluyor...
Gerçi ben topraksız tarım konusunda pek fazla bir bilgim yok yeni yeni gerek forumdan gerekse netten bakıyorum her fırsatta ama hiç bir yerden kesin bir bilgi edinemedim galiba deneme yanılma yöntemleri ile bulacağız tıpkı sayın Levent Ali bey gibi başarılarınızı yakından takip ediyorum sayın Levent Ali bey , bu arada malzeme araştırma konularında istediğiniz birşey olursa sizin için seve seve yardımcı olmak isterim faydam olursa ne mutlu bana.
Düzenleyen kar çiçeğim : 16-11-2013 saat 09:34
Neden: eksik yazım
|