Sayın fozada,
Sayın Kızıltan'ın önerisini değerlendirin bence. Kargo parası önemli değil. İstediğiniz şeyler varsa yazın bana gelecek nasılsa. Mersin'e getirir bırakırım. Merkezde çok işyeri var tanıdığım. Onlardan alırsınız. Firmanın hesap numarası sitelerinde mevcut. Havalesini çıkarsınız, ürünü ayrı ama aynı kutuya paketlerler.
Sayın Kızıltan,
Korkmayın besin eriyiği hazırlamaktan. Bir süre sonra ben programını yapmış olacağım zaten. Küçük yeri olanların bunları hazırlamasına gerçekten gerek yok. Hazır yapılmışını satın alabilirler. Ama yer, bitki sayısı büyükse kendileri yapmaya çabalasınlar.
Bu konuda çok güzel öneriler aldım. İyice araştırmadan buraya yazmayacağım. Farklı tarım gübre üreticilerinin çok güzel hazırlanmış gübreleri mevcut. İçinde bizim arayıp bulmakta zorlandığımız şeyler oranlarıyla verilmiş. Sitede de anlatılmış zaten bu.
Yani yeriniz ve ürünleriniz büyük değilse hassas terazi, pipetler, maddeler için vereceğiniz toplam para gereksiz bir yatırım olur. Ama kullanım oranınız yüksekse bunu öğrenmek durumundasınız. Sitede gayet güzel de açıklanmış.
|