View Single Post
Eski 15-11-2013, 20:16   #168
kiziltan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-04-2013
Cok iyi Sn Ykaya194

Ben alinmadim ki, yazis seklimden belki oyle sandiniz. Dedim ki 3-5 harcar denersiniz, belki basarir ve buyutmeye karar verirsiniz. Hic olmasa organige yakin domates, biber, salatalik, marul falan az da olsa yetistirir coluk cocuk saglikli seyler yersiniz. Bakiniz Sn Levent Ali hedefini koymus " Arge yapacagim " ve yapiyor. Yetistirdigi marullarin hesabini cikarinca yazacaktir, herseyi saklamadan yaziyor zaten, ozaman bakalim ekonomik mi degil mi. Ekonomik olmasi icin nekadar ucuza maletmesi gerek ortaya cikar zaten, hemen bakilacak maliyeti dusurmek icin neler yapilabilir diye. Yolu varsa ve bu isi bilen birisi yaninda olursa kurar serasini, ama simdiye kadar gucunu vaktini ve parasini arge icin harciyor, hedefi bu. Allah kolaylik versin.

Sn Smnvrl, soylemislerdi elektrikli araba yapacakmis, deneyecek bakalim umarim olur. Hic sanmiyorum ki yilda 100.000 tane yapip satmak icin yola ciksin. Arastiracak, ugrasacak olursa o kismini ileride dusunur.

Forumun bu kisminda Sn Levent Ali Bey`in cabalarini izliyor ve zevk aliyorum, aklima gelen herseyi soyluyorum belki biryerde isine yarar. Yakinda ben de badlayinca O da bana yardimci olacaktir biliyorum.

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön