View Single Post
Eski 15-11-2013, 19:25   #49
idris şenol
Ağaç Dostu

idris şenol's Avatar

Giriş Tarihi: 07-05-2009
sevgili arkadaşlar topraklımı topraksızmı tartışması çok önce yapıldı bitti ,bu form topraksız tarım formu topraklı yapmak isteyenlere saygım sonsuz ,aynı zamanda bende topraklı bahçemde hayvan gübresi ile ürünler yetiştiriyorum işin o yünü ayrı
velakin dünya artık topraksız tarıma yelken açmış durumda biz haala topraklımı topraksızmı tartışmasını yapmak biraz gülünç )birazda abest....<
çorluda can tekstil sahibi sanırım mehmet can abimiz ,can tekstilin sahabi aynı zamanda topraksız 100 dönüm seraya sahip ,tekstilden çıkan sıcak suyu serada kullanıp tarkya ortamında dometes yetiştiryor ,domtesler kiler marketlerde yok satıyor ben devamlı takipteyim kışın sadece birkaç defada olsa bu dometeslerden alıyorum harika tad renk şekil
Hollandalılar sistemi kurmuş ve tahütname imzalaımşlar şirket bilgileri gizli ve ürün satma garantisi vermişler nitekim ruslar en büyük müşterisi
şimdi bu kısa muhabet kıssadan hisse hikayesi ,artık imkansızlaıklar geride kaldı
biz bişeyler yapamaıyoruz diye tüh kaka demek gelecekte yeniliklere yelken açmayı geciktirir ,matabaa 200 yıl bize gelmemesinden ne farkı olur
http://www.cangrouptr.com/ltr/agrocan.php

Düzenleyen idris şenol : 15-11-2013 saat 19:30 Neden: ekleme
idris şenol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön