View Single Post
Eski 15-11-2013, 19:24   #164
kiziltan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-04-2013
Sn Ykaya194

Ne yapabilirim? Ben birsey satmiyorum, sizin seyahat ve surekli basinda olamama durumunuzu, bodrum oldugunu gozonune alarak aklim erdigince birseyler yazdim. Karar size ait, ben yazarim, baskalari yazar bir yol olusur, karar sizin , son karari verince ya yaparsiniz ya yapmazsiniz. Ben cok istemneme ve iyi de para vermeyi goze almama ragmen gidip gelebilecegim isime mani olmayacak yerde bulunan serayi kiralayamadim, evde balkonum camli degil, dudunduklerimi yapamadim. Simdi kis sonuna kadar bir akilli vana sistemi kurup yaz gelince atacagim balkona. Maket ucak falan yaptiysaniz eger bilirsiniz, yapmasi da ucurmasi kadar zevk verir, bence. Herseyi yavas yavas hazirlarim, sartlar elverdiginde ekerim.

Sirf birseyler yapabilmek icin, yedigim marul ve kereviz sapini koklendirip diktim, hergun suluyorum, yarin gubre alip koyacagim, hosuma gidiyor cope giden marul dibinin yesermesi.Daha once de yazdim fotografliyorum, buyusun koyacagim foruma.

Bu topraksiz tarim isi bir kiza asikolmak gibi, asik olunca gozunde oyle buyutuyor oyle sekillendiriyorsun ki, aci cektigini saniyorsun ama aslinda o acidan zevk aliyorsun.

Bu isle ugrasanlara uyan bir fikra var.

Nasrettin hoca elindeki cuvaldizi testislerine batirip Ah! diye bagiriyormus. Gorenler neden bagirdigini sorunca " cuvaldizi batirinca aciyor " demis. Batirma ozaman deyice de " Hosuma gidiyor " demis. Bu isle ugrasan, para harciyor, umitleniyor, vaktini harciyor hata yapiyor tekrar deniyor, sonunda 1.5 liraya alacagi marul 5 liraya malolunca cok tatliydi harika diye seviniyor. Bu fikra amatorce deneyenlere, serasi olan profesyonellere degil.
Kalin saglicakla

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön