Sayin Levent Ali
Merhaba. Kargoya vereceginiz para 50 Tl ise birsey degil.Rakam size buyuk gelir ama alacaginiz mal ile kac ay uretim yapacaksiniz, bir hesaplayin sonar bolun gun basina , birsey cikmaz sanirim.
Akilli vanayi inceledinizmi ? Marul icin ise yararmi bilemiyorum. Ama avantajlari olabilir. Besin tankini fazla isinmayacak veya soguk almayacak biryere koyabilirsiniz. Ayrica tanki EC ve PH ayarlanmis doldurunca bitene kadar sabit kalacaktir, sadece buharlasma ile kucuk etkilenme olabilir. Vana Tartes`de 25 TL sanirim.Bir vanayla 50-100 marulluk bir mini havuz veya kuvet benzeri kabi idare edersiniz. Sizde besin, sera, hersey var tek masrafi plastic bidondan depo, 25 TL vana, biraz akvaryum hortumu falan, masrafsiz gibi birsey olur. Pompasiz oldugundan elektrik kesintisi falan etkilemez. Ben iki vana aldim ama gubreleri gumrukten geciremeyince burada da teminedemedim elimde kaldi. Besin isi hallolunca kullanacagim. Kuvet yerine 30 cm derin, strafor olcusunde tahta kasaya altina kum serip icini iki kat naylon sererek de oluyor.
Programi onermenize memnun oldum, system kurunca ararim sizi.
Basarilar
Engin
|