View Single Post
Eski 14-11-2013, 15:31   #19
Flower_Show_Ist
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 06-11-2013
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9
Herkese merhabalar,

genel olarak fuar ile ilgili paylaştığınız sorulara yanıt vermek isterim. Ayrıca başka ayrıntılar ile ilgili de görüşlerinizi paylaşır ve sorularınızı iletirseniz memnun oluruz.

- Online davetiye sistemimizde fuara bu kadar kısa süre kaldığında sorunlar yaşanabiliyor ve size gelmesi gereken yanıt emaillerinde aksaklıklar yaşanabiliyor. Bu sorunu gidermeye çalışıyoruz. Ancak şundan emin olabilirsiniz ki, doldurulan her form bize ulaşmaktadır. Dolayısıyla ilgili form sahiplerine davetiyeleri posta, kargo ya da email ile ulaştırılmaktadır.

- Online davetiyeler her kişi için ayrı doldurulmalıdır.
- Eğer sektörün her hangi bir dalında çalışan iseniz, davetiyeniz olsun olmasın, yalnızca kartvizitinizi vererek fuarı ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Çünkü fuar sizin sektörünüze aittir. Sektör dışı çalışanların, hobi olarak ilgilenen diğer meslek gruplarının davetiye ya da online davetiyeye ihtiyacı vardır.

- Fuarın en yoğun günleri elbette hafta sonlarıdır. En az ziyaretçi yoğunluğu yaşanan gün ise Cuma'dır. Stantlarda ilgili yasa gereği Pazar günü dışında satış yapılması yasaktır. Ancak bazen firmaların ziyaretçilerin yeniden gelemeyeceği bir durum söz konusu ise satış yapmalarına gözyumabiliyoruz.

- Fuarın ziyaret saatleri 10:30-19:00 saateleri arasıdır. Son gün yani 1 Aralık pazar günü ise saat 18:00'de kapılar kapanarak boşaltma anonsu yapılmaktadır.

- Fuarda şu anda 20'den fazla ülkeden 300'ün üzerinde katılımcı yer almaktadır ve bunların %20'si ilke kez katılım yapan firmalardır.

- merak ettiğiniz diğer tüm soruları elimizden geldiği kadar yanıtlamaya çalışacağız.

Flower_Show_Ist Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön