Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oguran
Merhaba arkadaşlar...Aslında en son mesaj bayağı bir önce atılmış...Fakat genede ben bu mesajı atmadan duramadım. İngiltereye geleli 3 ay oldu. Evimizin arkasında bir ağaç var...Bitki ağaç karışımı birşey...Aslında ağaçlar, bitkilerin bakımlarından anlamam...Ama kim renkleri ve kokuları çeşit çeşit olan bitkileri ve ağaçları sevmez ki....Bende iğdeyi, ıhlamuru kokularından dolayı çok severim...Neyse bu ağacın çiçekleri ve kokusu beni öğle etkiledi ki ta buralara kadar gelip mesaj yazdım...Muhteşem kokan çiçekleri var,,, Çiçeklerini budayıp evde bir bardağın içine koydum, 1 hafta geçti çiçek kuruduğu halde hale muhteşem kokuyor. Araştırdığım ingiliz literatüründe çok farklı çeşitleri olduğunu öğrendim...Birkaç teknik bilgi...Güney ve Orta Amerikadan getirilmiş....İngiltere soğuk ve yağmurlu bir yer,,, Blogları okurken rastladım, Karadenizli arkadaşlar bu bitkiyi bence rahatlıkla yetiştirebilir....Herkese selamlar...
|
Merhaba. Karadeniz de yetişebilen bir bitki imiş. bir yıl önce arkadaşım küçük bir çelik vermişti.Şimdi1,5 m. civarında bir boya sahip. Arsız bir bitki. Tek üzüntüm kokulu olmaması....