View Single Post
Eski 11-11-2013, 23:28   #122
leventali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Sayın Kızıltan, ben yazarken siz yazdığınız için fark etmemişim. İyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Aslında uçuk fikir diye bir şey yoktur. Sadece diğer insanlara yapılması imkansız gibi görünen ama cesur bir yüreğin başardığı konular vardır. İnşallah sizinde gönlünüzdeki cesur işleri yapabilme fırsatınız olur.

Afacanların şimdilik keyfi yerinde. Serada çilek de çilek diye ısrar ediyorlar. Daha önceki yazımda da bahsetmiştim. Zamanım el verirse önümüzdeki günlerde düzeneğini hazırlayacağım dikey sistemin. Yataya şu an için yerim dar gözüküyor.

Ben serayı küçük bir şey yapacağımda annem "Hiç yapma daha iyi!" diye sitemlenince bu boyuta geldi. "Ne yapacağız, manav mı açacağız?", diye de ben ona sitemlenmiştim. Kırılmasın diye 20 m2 ye çıkarmıştım. Yükseklik 2.20 cm. Şimdi bakıyorum da o zaman bana hangar gibi büyük gelen serada yer bulamıyorum.

Ama her şey yolunda giderse damı komple sera yapmayı düşünmüyor değilim. Şimdilik bu şekilde devam edelim ve tecrübelerimizi edinelim. Bu 20 m2 bile neler neler öğretti.

Düzenleyen leventali : 11-11-2013 saat 23:37 Neden: hatalı yazım
leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön