View Single Post
Eski 11-11-2013, 07:00   #140
eceyıldız
Ağaç Dostu

eceyıldız's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GuneSunar Mesajı Göster
Merhaba, sayfanız hayırlı olsun. Bende aranızda yeniyim. Bu yaz çiçek bakmaya başladım. Hatta 10 gün önce tohumdan ektiğim yavru kaktüslerimde var Sayfanızda görünce merak ettim. İpek çiçeği demişsiniz, bende de var ondan mı, ona mı benziyor bilemedim. Çok katmerli değil çiçekleri çünkü merak ettim. Ben cadı tırnağı diye biliyordum. Acaba buda sukkulent mi oluyor?
Bilgilendirirseniz memnun olurum Sayfanızda resmini atacağım umarım kızmazsınız.
Öncelikle sayfama hoşgeldiniz ne iyi ettinizde geldiniz. Evet bunlar ipek çiçeği kedi tırnağıda deniyor ama cadı tırmağını ilk sizden duydum demekki yerden yere değişiyor isimleri, aslında bizim buralarda küçük mahkeme çiçeği diye bilinir. Kedi tırnağı da sukkulentmiş bende yeni öyrendim, netten sukkulent ararken hep karşıma çıkıyordu, sordum bende sizin gibi, sukkulent dediler. Sizin kedi tırnakları yalınkat sanırım ayrıca havaların da etkisi var benim çok katmerli ipeklerim bile havalar soğuyunca az katmerli oldular gördüğünüz resimler yazdan kalan resimler.
Ektiğiniz tohumların gelişimini bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz

eceyıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön