View Single Post
Eski 10-11-2013, 02:26   #15
leventali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Sayın Lilium, sabahın bu saatinde bana yazdıklarımdan emin olduğum halde, bir yerde bunu çağrıştıracak bir cümle mi ettim, bir imla hatasına mı kurban gitti yazım diye tam üç kez okuttunuz kendi yazımı.

Bu cevabı yazıp yazmamakta bayağı bir düşündüm ama belki o stantlarda görevli manken gibi kızlardan birisi okur da en azından böyle bir yazı yazılmasına sebep olduğum için beni affeder düşüncesiyle yazıyorum.

Siz benim hangi yazdıklarımdan çıkardınız bunca saçma sapan cümleleri. Oradaki stanttaki kızların hepsinin alınlarından öpüyorum. Anne, babalarına da helal olsun diyorum.

Canım kardeşim. Bu güzellikle günlük 60 TL yevmiye ile çalışan kızın alnından öpülür. Benim sitemim kızlarımıza değil, kızlarımızı oraya koyduktan sonra geçip bir köşeye sohbete dalan stant sahiplerinedir. Fuara sadece Adana nüfusuna kayıtlı olanlar gelmiyor. Adana'da yerleşik bir sürü yabancı uyruklu insan da geliyor. Hepsini bilemiyorum ama oradaki kızlarımızın en azından yüzde ellisi, tam olmasa da, gelen turistin derdini anlayabilecek kadar yabancı dil de bilirler.

Diz üstü hoş bir etekleri vardı ama abiye tarzında göğüsleri görünen bir kızımıza rastlamadım. Belki sizin gördüğünüz fuara ziyarete gelen bir ziyaretçidir, zira hemen tüm stantlardaki görevlilerin elbiseleri standarttı. Büyük, kurumsal (Türkcell, Vodafone, Yapı Kredi ya da Ziraat Bankası gibi) olmayan tüm stantlar böyleydi. Başı kapalı gördüm ama karaçarşaflı bir stant görevlisi de görmedim.

Verdiğim örnekte eşinin yanında, güzel bir stant görevlisinin ağzının içine düşecek gibi konuşan bir adama laf söyleyeceğinize, yine suçu 60 TL ye çalışan bir emekçi kıza buldunuz ya...

Topu topu üç parağraf yazmışsınız ama üçünde de belden aşağı gördüklerinizi yazmışsınız. Neyse ki karaçarşaflı kurtulmuş gazabınızdan.

Bunca emekle hazırlanmış bir fuarın çok daha güzel olabileceği konusuna vurgu yapmak istedim. Ve firmaların bu fuar işini artık stant açmadan ibaret olmadığını öğrenmelerinin zamanın geldiğini. Makineleri dizip, üç beş broşür bastırıp, birkaç güzel stant görevlisi çalıştırmakla bu işin yürümeyeceğini. Bir İstanbul Compex gibi fuarların bu bölgede özlemini çektiğimizi vurgulamak istedim.

Size bir tavsiye: Siz nereye giderseniz eşinizi de birlikte götürün. Aile faciasından böylece kurtulursunuz.

Not : Kulaklarınız çınlasın Adalet Hanım. Anladınız siz...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön