Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi leventali
Sanırım 300 m2 bir yerdeler. Duvarlarında kocaman resimler, ortada bir masa, masada üç beş kağıt...
Hakkını yememek lazım bir konunun. Otomobil fuarında olmayan kadar güzel stant mankenleri vardı.
|
Sayın leventali, fuarcılık anlayışımızı güzel özetleyip yazmışsınız, bende her yıl bursa tarım fuarına gitmeye gayret ederim her gidişimde de yadırgadığım konulara sizlerde parmak basmışsınız, Yahu bana mı ters geliyor diye çok kereler kendime sormuşumdur.
Konuyla ilgisi bilgisi alakası olmayan fiziği düzgün güzel kızlarımızı burada neden kullanırlar anlamış değilim, burası tarım fuarımı başka bir yer mi diye kendime çok sormuşumdur, bir stant sahibinin ilgisi bilgisi alakası olmayan bir kızımızı oraya koyması stant sahibine başka isimlerle düşünmeme neden oluyor, nedir bu yaa birinin kıçı gözüküyor birinin göğüsleri havaalanı mübarek.
Ben bunları görmek için fuara gitmiyorum bunların görüleceği yerler başka yerler görmek isteyen oraya gider görür,
Bir başka stant ise tamamıyla siyah çarşaflı bir kızımızı koymuş, yaklaşıp bir kaç soru sordum konuyla bilgisi varmı yokmu düşüncem de yanılırmıyım diye, gördüğüm onun da konuyla ilgisi yok sadece görüntü.
Oradan da ayrılıp nedir bu yaa fuarcılık bu mudur derken başka bir afeti suzan bütün endamını kullanarak standına doğru bir yürüyüşü vardı ki, fuara ziyarete gelen bayanların tühh yazıklar olsun dercesine bakışları görmek biraz olsun yüreğime su serpti,
Kafam karma karışık oldu, iyi ki, eşim yanımda değildi yoksa sen bunlarımı görmeye geliyorsun diye bir aile faciasına denen olabilirdi.