View Single Post
Eski 08-11-2013, 21:22   #22
leventali
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-08-2013
Şehir: Mersin
Mesajlar: 617
Merhaba Kudret Bey,

Ben ne yazarsam yazayım, okuyan herkes kendi hissiyatında algılayacaktır yazdığımı. O yüzden kimseyi incitmek niyetim yok. Sizin forumda zaman ayırıp fedakarca yazdığınız yazıların hemen bir çoğunu okudum. Okumadıklarım gözden kaçanlardır. Bilginizi, tecrübenizi esirgemeden paylaşmanız, bir öğretmen edasında anlamayana defalarca anlatmanız azmi takdire şayan bir davranış.

Bu işe vermiş olduğunuz gönül ve emek ister istemez sizi aşırı duyarlı yapmış ve bu kadar emek vermiş birisi olarak da hakkınız olarak görüyorum.

Yazımı, yazılarımı tekrar tekrar okumama rağmen Sayın Vetman'ın yaşadıklarını onaylayan bir yazıma, okuyana korku salacak bir yazıma ben rastlayamadım. Yazım yeniden iyice okunursa daha iyi anlaşılacaktır.

Bu konulara net cevap verecek, bilimsel anlamda insanları rahatlatacak bir bilgim olmadığından sizin gibi, Sayın Ankafar gibi bu alanda bilgiye sahip arkadaşların mutlaka uygun yanıtları vereceğinden hiç şüphem yoktu.

Ben Sayın Vetman bu konuda yazmadan da, buraya yazmasam da, tahlil yaptıracaktım. Bunu keşke linkini verdiğiniz üniversite yapmış ve bizi rahatlatmış olsaydı ki onların imkanları bizimkinden daha fazla.

....Teknolojinin geliştirdiği dünyanın kabul ettiği bir sistemi sanki çiftci memedin bulduğu bir şeymiş gibi basite aldınız. Sanki tahliller siz istediğiniz için yapılacak veya siz araştırıyorsunuz diye değerlendirilecek gibi bir imaj verdiniz.
Ve farkında olmadan topraksız tarıma gönül verenler içinde bir kuşku korku oluşturdunuz....

Bunu hangi cümlemden çıkardığınızı lütfen alıntı yaparak belirtmeniz gerekecek (basite almak, Sayın Vetman istediği için tahlil yaptıracağım ve kuşku korku oluşturduğum) çünkü bunları itham olarak kabul ettim.

... Bence amatörce cahilce araştırmalar yapmaktansa...

... Bence amatörce araştırmalar yapmaktansa...

Ben bu iki cümle arasındaki farkı düzeltmenizi, size bırakıyorum.

Ve ben gerçekten bu tartışmanın noktalanmasını istiyorum. Size inanınki saygı duyuyorum. Ve sizin cevabınızdan sonra yorumları okuyan arkadaşların bunun üzerine yorum yapmamasını rica ediyorum.

Yapmış olduğum amatörce çalışma hakkında dilediğiniz soruyu, öneriyi, eleştiriyi lütfen çekinmeden yazın. Ama bu konuyu lütfen burada bitirelim.

Saygı ve sevgilerimle...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön