Herkese iyi akşamlar. Öncelikle belirtmeliyim ki inanın herhangi bir alınganlık göstermedim. Gerçekten samimi olarak, böyle değerli bir forumun bilmeden kurallarını ihlal ettiğimi düşündüm.
Aslında kendi başlığımda yaşadığımız kısa bir polemiğin üzerine Adalet Hanım'ın yazısını okuyunca tereddütte kaldım.
Forumların güzel yanı kadar, polemik taraflı mahalle baskılarına maruz kalıyor insan. Eleştiri sınırları bazen rencide sınırlarını aşıyor ve ben bu tip durumlardan inanılmaz rahatsız oluyorum. O yüzden de uzak durmaya çalışıyorum felsefi tartışma başlıklarından.
Siyahla beyaz arasında 256 renk tonu vardır. Diğer renklerin toplamını buraya katmıyorum bile. Doğaya baktığınızda kimsenin rengini, boyunu, ölçüsünü umursadığı yok. Ama siyahla, beyazın arasındaki renk tonuna bile tahammül edemeyen insanlar oluyor. Ya siyah olmak zorundasınız ya da beyaz. Griyseniz yandınız. Her iki tarafında anlamsız polemiklerine maruz kalıyorsunuz.
Sanırım, o gün, orada bulunan arkadaşların sıcaklığı güven vermiş kalemime. Sıcak gelmiş bu başlık anlaşılan...
Saygı ve Sevgilerle...
|