Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi günebakan
Ah sevigili Pomodoro hiç sorun olmaz olurmu ben mesela ilk başta kırmızı örümcekle mücadele ettim eh bir şekilde temizlendi o sonra bir baktım dediğiniz gibi yapraklar tırtıklanmaya başlamı allahtan ilk başta hemen fark ettim tırtıldanda kurtardım şimdi de beyaz sinekle mucadele etmeye çalışıyorum Eh bunun yanı sıra neden çiçek açmıyorsun diye kavga ediyorum onunla. Velhasılkelam gözümü meleklerin borazanından hiç ayırmıyorum desem yeridir. Sonunda oda bana bir güzellik yapıp çiçek açtı  )) İnşallah en yakın yazamanda siinkide sağlıklı bir bitki olur.
Sevgili Sındırgılı benim bahçem yok eh serde bitki deliliği olduğu için ne bulsam balkonda yetiştiriyorum.Ama kokularıda gerçekten muhteşem ayrıca kırmızının da görüntüsü yeter keşke olsa ben daha kırmızı çiçekliden edinemedim ne yazıkki.
|
Daha yeni toprak ile bulusturdum..Kendini toparlasin, kircilli kirmizidan bir celik yapabiliriz dermisim...Bu gun sarinin alt dallarindan 3 celik cikardim.Insallah tutarda koku perdesi icin ciceklerim hazir hale gelir..Hemserimde 1 adet gondermis..
Tirtil ile hic kimyasal mucadele yapmadim.Mekanik olarak o buyuk yapraklarda kolay avlandilar.Su anda, Buyukadadayim, Kapiyi acinca o kokuyu almak muthis bir duygu...