View Single Post
Eski 06-11-2013, 17:33   #139
leventali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Merhaba Traklı, Ana Gibi ve Adalet Hanım,

Ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu toplumun insanını çok seviyorum ben; her şeye rağmen.

Aslında büyük bir kesimin özü çok sağlam. Zaten özü sağlam olanlar da kendilerini kabuğa çektiler. Ortalarda gözükenlerin büyük kısmı bu toplumu yansıtmıyor.

İşte ben bu özü sağlamlara kızıyorum. Biliyorum, onları anlıyorum ama kızıyorum. Onlar kenara çekilince ortada gözükenler, bu kesimi biraz daha geriye geriye çekiyor. Sanılıyor ki toplum artık bu.

Klasik laflar türedi ve bunu maalesef bu özü sağlam insanlar bile kullanmaya başladı. "Biz Türkler, bizim toplum" diye başlayan ve ardında aşağılık cümleler...

Filanca mesleğin yüzde 90'ı şöyle, filanca kesimin yüzde 90'ı böyle gibi alçakça yakıştırmalar.

Ben yürekten inanarak söylüyorum. Bizim toplumumuzun yüzde 90'ı, mert, dürüst, yardım sever, kişilikli; kadını erkeği, dini dili fark etmez adam gibi adam... Geriye kalan yüzde 10'u bu söylemi yapanların kendilerini gizlemeleri için kullandıkları kamuflajdan öte değil.

En büyük özlemim, sevgili Adalet Hanım, şu arkada kalmış özü sağlam insanların gün yüzüne çıkması.

O kadar yaşanası bir ülkede ve de insanlarıyla bir arada yaşıyoruz ki...

Ve bir birinden habersiz...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön