View Single Post
Eski 02-11-2013, 18:56   #129
kayserilim
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-10-2013
[QUOTE=kayserilim;1214100]paylaşım için teşekkürler.ilham verici.ilerisi için hepsi birer önemli not oluşturuyor.Ayhan abi yerden yükseği düşünüyorum ama şuan yerden yüksek çalışmanın zemini maliyet olarak fazla.o yüzden ertelemek zorundayım.hafta sonu iş yoğunluğunun az olmasından dolayı tüm günümü bahçede çalışarak ve önemli eksiklikleri eldeki imkanlarla gidermeye çalıştım.22 metrelik ön çalışmada zemindeki naylona tahliye olarak delikler açmıştım. bu gün dip akıntıyı dikkate alarak drenaj için çukur açtım. çukurun içine de perlitin içinde biriken suyun drenajı için bidon yerleştirdim.zeminde fazla delik olduğu halde 50 lt ye yakın besinli suyu muhafaza ederek tekrar tanka boşalttım.çalışmanın son fotolarını yükledim.EC metre olmadan göz kararıyla ve birazda şanstan soğanların büyümesi bir kaç istisna dışında güzel gibi görünüyor.Sayın Kudret Hocamızın değerli vaktini ayırarak gönderdiği ec metre bir kaç gün sonra elimize geçecek.çalışmamız daha disiplinli bir hal alacak.değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Eklenen Resimler

kayserilim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön