View Single Post
Eski 02-11-2013, 08:48   #27
nicholai hel
Ağaç Dostu

nicholai hel's Avatar

Giriş Tarihi: 27-09-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Günüm Mesajı Göster
Bonsai yetiştirmekten kesinlikle hiç anlamam. Yetiştiren kardeşlerimi hayretle izlerim.
Ancak sevgili nicholai hel yaralı ağacınızla ilgili tuhaf bir gönül iletişimine girdim. Gönlüme gelen yoğun ilham sanki yaşayacağını müjdeliyor. Ne olur ara sıra haberdar edin bizi olur mu?
Sevgili Günüm Öğretmenim, sizi daha önce bu bölümdeki bir konuda gördüğümü hatırlamıyorum, ne iyi yaptınız da teşrif ettiniz, mutlu ettiniz beni.

Sizdeki o pürüzsüz, o tarifsiz çiçek sevgisini biliyorum. Eğer bu ağaç böyle hisler uyandırabildiyse sizde, şimdi inanın ben de daha rahatım. Eminim hisleriniz size doğruyu söylüyordur ve yanıltmayacaklardır.

Ağaç, kendisini izleyen ve hakkında yorum yapan biz insanlar içinde telepatik bir iletişim kurmak için birini seçecekse, bu kişinin siz olması beni hiç şaşırtmaz doğrusu.

Merak etmeyin, gelişmeler oldukça bu başlık altında sizlere aktarmaya devam edeceğim. Eğer nasip olursa ağacın bonsaiye dönüşüm aşamalarını da yine bu başlık altında göreceksiniz.

Beni mutlu ettiniz, umutlandırdınız. Size de mutlu, keyifli bir haftasonu dilerim.
Görüşmek üzere...

nicholai hel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön