Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ysumer
sayın lilium nekadar alıngan sınız? yoksa sizin le aynı fikirde olmayan birileri doğrunun aydınlanması için bir orta yol aradığı için mi rahatsız oldunuz?
Direk size atfen yazılmış bir eleştiri olmadan neden bir anda savunmaya geçip alınganlık yaptınız anlayamadım....
Bize avukatlık rolu yüklerken sizde savcı veya hakimlik mi rolü mü üslendiniz.
Yazık ...Sanırım amaç ne fidan ne fidancılık ben o nu görüyorum kendi düşüncelerinize uygun kişileri yakalayınca yok etmeye çalışan bir ortam.
Hadi bakalım bir orta daha geldi bu yazı üzerine kimler vole vuracak,kimler rovaşata çok merak ediyorum....
|
ysumer arkadaşım burda sizin gibi doğru yazanların üzerine dokuz kişi üşüşür Türkiye insanı böyle yeni birşey çıkar kabullene kadar dokuz doğurur eski bildiklerimiz den bir türlü vaz geçemeyiz can çıkar huy çıkmaz misali oysaki ceviz meyvesi araştırmaları daha dünyanın hiç bir yerinde tam anlamıyla bitmiş değil araştırmaları devam eden bir cinstir.
kafayı takmışlar 8.yaşta 150 kg miktar ne olursa olsun Altay kesinlikle diğer bütün cinsler ile karşılaştırıldığında daha verimli bir cinstir.
Kabul etmeyenler etmesede artık Türkiye pazarına girmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun.
Ben bahçeye ve fidanlığı ziyaret ettim anlatılanlardan değil gördüklerimden tatmin oldum burada üç beş kişi eleştirirken bu yazın abartısız 1000 dönümün üzerinde bahçeler kurulmuş bile bir kaç kuran bahçe sahibleri ilede görüştüm fidanın şuanakadar gelişmesi donlardan kurtulması vs konulardan memnun olduklarını söylediler.
Bende arazi çalışmalarım bitmek üzere inşallah bu ay içinde ekimi yapıp burda resimleri paylaşırım saygılar.