View Single Post
Eski 01-11-2013, 16:18   #584
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Sayın altaycevizi'in daha önceki yanlış söylemleri şu ve buradaki düzeltmesinden sonra küçük bir kaç şeyin dışında çok fazla tartışılacak bir şey göremiyorum. burada da kendisine teşekkür edilmiştir.

Sayın aksazli düşüncelerini yazmış.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aksazli Mesajı Göster
arkadaşlar

bırakın kazık kökü saçak kökü esas meseleyi pas geçmeyelim.

haziranda bu çeşit çöğürden yetişiyor ve anaçla aynı verimi veriyordu.

eylülde aşılamadan olmuyor illaki aşılamak gerekiyormuş.

bir yazda çeşit mutasyona uğradı.

bu çeşit üzerinden insanlar dolandırılıyor.
Bakın bir arkadaşımızda ne diyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ysumer Mesajı Göster
Sonçta ortada sahtekarlık veya başka bir kandırma durumu var, diyen olabilirmi? Devlet izni ile yapılan bir faliyet var .Yoksa ben mi öyle düşünüyorum.

Bırakın efendim artık isteyen istediğini diksin.Sonuçta bu işi yapan herkez belli bir yaşta getirisini götürüsünü hesaplar.
Bir yanda öğrenmek aldatılmak istemeyen var, bir yanda bırakın isteyen istediğini diksin istediği gibi aldatılsın diyen,

Burada yazanların çoğu hiç bir beklentisi hiç bir çıkarı olmayan kişiler, sadece foruma katkı olsun, yardım isteyenlere doğru bilgi isteyenlere yardım etmek dışında başka amacı olmayan kişiler bu kişilerin ne boynunun borcu yazışmak ya da bildiği bilgiyi vermek.

Yanlış bir şeylere yanlıştır demek karşımı olunuyor? yanlış bir şeyi aydınlatmak bilgilendirmek hatamı oluyor? 8 yaşında ağaç 150 kg ceviz vermez demek ve sonuçta bunun yeşil kabuklu olduğunu ısrarlarımız sonucu doğruyu öğrenmemiz öğrenmeniz hakaretmi oluyor?
Ceviz Tohumdan aynı cins olmaz deyişimizini ha oluyormuş dememiz mi doğru olurdu da hakaret olmazdı.

İnanın ben artık kime yaranacağımı (böyle bir derdimiz yok) şaşırmış durumdayım hiç bir beklentimiz olmadan paylaşımlarda bulunuyoruz fidancıda olduk çıkarcı da olduk.

Konuyla ilgili bilgisi birikimi olmayanların konuyla ilgili bilgilerini ya da mesajlarına sadece gülüyorum onlara söyleyecek öğretecek bir şeyim olamaz zaten bu mümkün değil haddim değil, onlar bildikleri gibi yapsın kimsenin ne yapacağına ne ekeceğine karışmak kimin haddi.

Ama lütfen, öğrenmek bilgilenmek doğru bilgiye ulaşmak isteyenlere de mani olmayınız, verilen bilgide yanlışlık varsa ve bundan eminseniz doğrusunu söyleyerek doğrultunuz. Afaki bilgilerle görmeden yaşamadan yetiştirmeden tecrübe etmeden bir şeyleri doğruymuş gibi söylemek söylediğinizin doğru olduğunun kanıtı değildir ve sayfa kirliliğinden başka bir işe yaramaz.

Bakınız üstte sayın altaycevizi bazı yanlışları düzelterek cevap vermiş, avukatlar hala konuşuyor ne konuşuyorlar anlamıyorum, bırakın da kendisi cevap versin.

Lilium Çevrimdışı   Başa Dön