Merhaba güzel insanlar,
Sağ olsun Levenali, benim ifade edemeyeceğim güzellikte, duygularımı dile getirmiş. Tekrarı olmasın diye kısaca, HazanZ'nin veda anında söylediği bir söz benim bütün duygularımın dile geliş biçimiydi ( ana gibi bakıyorsunuz), doğru tesbitti.

Yaş ortalaması, kimliği, kültürü ne olursa olsun, orda ortak nokta sevgi, saygı, bir bütünlük vardı. Kime söylediğimi hatırlayamadım ama sevgili Malina bir iyilik yapıp ağaçlar net partisi kursa ülkem cennet olurdu, gibi bir duyguya kapıldım

, şaka bir yana her kesimden ve yaştan insanın bulunduğu sıcak ortam etkileyici idi.
Benim için çok farklı anlamlar taşıyan toplantı öncesi ve sonrasıyla birlikte bu gezi için, bu güzel insanları tanımama vesile olan sayın Malina başta olmak üzere büyük özveri ile evsahipliği yapan, sevgili Adalet hanıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bütün çekingenliğimi ( varlığı ile yokluğu arasında bir fark olmayan, izleyici üye ben) sımsıcak bir ilgiyle saran, güzel insan Müjgan hanım, su gibi berrak Cemo'nun pozitif enerjisiyle toplantıya katılma cesareti buldum. Ve ne kadar haklı olduklarını, paylaşımlarından tanıdığım diğer üyelerin sıcak yakınlıkları, birbirleri ile bitkilerde olduğu kadar yarış halinde idi.
Sevgili Almira ve Maviş sizlerin paylaşımlarından etkilenmemek ne mümkün teşekkürler, Tek tek isim saymam benim balık hafızama zor geliyor, herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, şu an isimlerinizi sayamadığım için lütfen bana kırılmayın olurmu? Ama izin verin Torunum gibi gördüğüm Emre'yi (Emre İlhan) sevgiyle kucaklıyorum.
Sevgili Adalet Yağcıoğlu, misafirperverliğin için burdan da teşekkür etmek istedim, uzun süredir yaşamadığım bir güzelliği, sıcaklığı, güven duygusunu yaşattığın için. Unutmadan yolluk için de teşekkürler. Uzattım özür dilerim, ama bütün duygularımı kısacık anlatmak istedim bu kadar oldu. Herbir üyeye sevgiler, saygılar.
Gecikme nedenim henüz dün akşam eve gelmiş olmam, özür