View Single Post
Eski 30-10-2013, 21:24   #176
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 Mesajı Göster
Evet sevgili kardeşim, eşimle birlikte elinden tutup getiriyoruz bir sürprizi. Belki iki güne kadar Mod.lardan biri de sürpriz yapabilir, ümidimizi kaybetmeyelim.

Yanlış saymadı isem Anadolu divanesi ve Mitat10 ile birlikte 54 kişiyi bulduk. Bu sevildiğinizin bir göstergesi sevgili kardeşim.

Anadolu divanesini son listeye almamışsın. Bu kadar çağrıya gelir herhalde. Şiirlerini özlemiştik.

Bizim paylaşacağımız tohum, çelik ve topraklı saksılarımızı dağıtacağımız ayrı bir yer gerekecek bu durumda. Ben bir an evvel kavuşmak istiyorum ganimetlerime. Ne kadar bencilim değil mi

Her şey gönlünüzce olsun.
Ama ben bu güzel aileyi ÇOK SEVİYORUM!

Bu kadar çok sürpriz mi? Uçuyorum mutluluktan şimdiden. İnşallah bunca dost bir araya gelince harika bir gün olacak...

Divane de kendini Uludağ eteklerine vurur herhalde... Bak Cemal Ağabey, istikamet Uludağ eteği, Saitabat şelalesi...

Ganimetler için yer buluruz. O bencillik hangi bitki delisinde yok ki! Zaten paylaştıkça çoğalıyor, güzelleşiyor. Bugün Sevgili Jezebel'den bir kargo geldi ki, sormayın! Taa İzmir'den düşünüp çelik yollamış bize yüreğinin tüm güzelliğini ortaya koyarak. Kim bilir daha neler olacak, ne güzellikler paylaşılacak!

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön