sayın ncp1963 kazık kökler kesilmiyor zaaten kazık kökü tavsiye eden altay ceviz dir saptırma konuyu eleştiri yapıyorsan yalan söylemeeden sağlam kanıtlarla yap 2 yıllık çöğürden yetişme fidanlar sen nerden duydun gördün kazık kökün kesilip fidan satıldığını ..bu arada 1300 fidanım var demişin senin fidanlar hangi cins 4ya da5 yaşında fidanların varmı varsa üstünde meyveli halkiyle resim varsa göstere bilirmisin
sayın ömür uşak benim ceviz bahcesi kurcama inanmıyordun hatta kurarsam ilk mangallar sendendi unutmadım o verdiğin sözü. önümüzdeki bahar beklerim mangal yapmaya bakalım kim sözünün eriymiş

)
ve diğer konu sayın altay cevizi diyorki çöğürden yetiştirdiğimiz cevizlerin kökü ileriki yıllarda kazık kökü toprağın derinlerine iner30 metrelere su ihtiyacını karşılar ..
birileride diyorki nerden biliyosun indindemi baktın dozerlemi kazdırdın biraz muhalefetlik birazda dalga tadında yazıyorlar bende diyorum sen nerden biliyorsun cevizin kökü o kadar derine inmediğini sen inipde baktınmı ve diğer gün ben kazık kökün gücünü video yükleyerek kanıtladım eleştiriyi yapan arkadaşlar sus pus oldular ce bile diyemediler mertlik yapıp arkadaş sen doğru söyloyormusun haklıymışın diyemediler burda üç beş kişi var hep aynı kafadanlar mesajlarada bakın hep bir birlerini beğenirler herkesi fırsatcı sahtekar görürler kendileri en dürüstlerdir diğer sayfalardada aynısını yapıyorlar ....