İzleyen Arkadaşlara Merhabalar,
Bugün Mersin'de Agaclar.Net üyeleri bir araya geldiğimizden gerekli resim ve yazıları yarın paylaşacağım.
Çok yorucu ve sinir bozucu bir gündü. Belirli siteler dışında online alışveriş yapmam. İnternetten yapmış olduğum bir sipariş Türkiye'nin daha bu işte çok yol kat edeceğini gösterdi.
CANPET, Online PET SHOP, Kpek Mamas, Kedi Mamas, Royal Canin, Proplan, Hills, Brit, Purina, Goody, Eheim, Fluval, Tetra, Astro, Jebo, Akvaryum, Ku, Balk, Kedi, Kpek, Kaplumbaa, Kpek Mamalar, Kedi Mamalar, Ku Yemi, D Filtre, Filtre,Motor (İstanbul) adresinden sipariş ettiğim pompadan sonra, gerek sitede bulunan, gerek banka aracılığıyla gönderilen telefonlardan, e postalardan hiç birine ulaşamadım, cevap alamadım.
Bu işin uzmanı olan ben bunları yaşadım. Ödemeyi geç de olsa hesabıma geçerler. Zira bu konuda yasal boşluk yok. Bunu buraya yazmamın nedeni sizlere bu konuda da bilgi vermek.
1-) Başında şirketin ünvanını da içeren ve sonunda İHTARNAME yazan ve sitede iletişim maili olarak (sipariş hattı, müşteri hattı değil iletişim maili) kullanılan e posta adresine dilekçe yazar gibi ve sonunda Tüketici Hakları Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu ve Bilişim Suçları Kanunu'ndan doğan haklarla dava açacağınızı bildirin.
2-) Kredi Kartı ya da Banka Havalesi yaptığınız bankaya aynı durumu anlatan bir e posta atın. Benim gözümden kaçmış son günlerde pıtrak gibi türeyen bankalara kredi kartı aracılığı eden firmalar var. Bunların bankayla hiçbir ilgisi yoktur. Sadece aracı kurumdur. Kanunen yeri yoktur. Alan memnun satan memnun işliyor şu anda. Ve merkezleri Türkiye'de değildir.
Aynı e postayı bu kuruma da atın. Kurumun yine info ya da iletişim yazan mailine e posta atın.
3-) E-Ticaret siteleri aynı zamanda barındırma hizmetini beraber vermekte ve bu ödeme aracı kurumuyla birlikte çalışmaktadır. Barındırma (Servis Sağlayıcılığı ve Data Merkez) kanunu inanılmaz sıkıdır. Mahkemeye başvurduğunuz gün mahkeme tüm sistemleri durdurma kararı veriyor ve bu kararın kalkması günler alıyor. Bilişim suçlarına girdiği için bu konu Tüketici Hakları gibi esnek bir kanun değil. Online satış yapan firmaların üzerlerine Tüketici Haklarıyla giderseniz (başınıza bir şey geldiğinde) çözümü zaman alır.
Aynı e postayı bu firmayı barındırdığı için onların iletişim mailine gönderin. Bu propleminizin çözümünü ışık hızına çıkaracaktır. Zira aynı kanunla (Bilişim Suçları) mahkeme komple Servis Sağlayıcısının tüm sistemini durduruyor.
4-) Aynı e postayı Telekominikasyon Üst Kurulu (internetten sayfasını bulabilirsiniz) şikayet hattına gönderin. Çünkü işin içerisine internet girdiği için en üst ve çok katı kuralları olan kurum burasıdır.
Beni kızdıran siparişi aynı gün ya da ikinci gün kargoya vermemeleri değil. Ne eposta ne telefonlara çıkmamaları. Yazdıkları 5 numara, bankanın gönderdiği cep numarası cevap vermeyen bir numara. Sitede işyeri resimlerini koymuşlar orada bile tabelada farklı bir numara. Böyle bir araştırmayı yapmadan, sadece sağlayıcının ismine güvenerek alışveriş yapacak hataya düştüm, sizler düşmeyin. Ola ki düşerseniz yukarıda yazmış olduğum bilgilerden yararlanın.
Ben yurt dışından hatta bilmem hangi ülkenin, ismini bilmediğim şehrinden malzeme getirtiyorum. Geç gelmesine aldırmıyorum. Çünkü ne zaman hangi sorunla adamlara e posta atsam 1 saat içinde cevabı geliyor. Bugünkü Mersin toplantımızda Tayvan'dan Emin Bey led lamba getirtmiş fideleri için. İki ay sonra bozulmuş. Durumu ileten bir e posta atmış ve 20 dolarlık ürünü yeniden göndermişler. Hey gidi ülkemin esnafı heyyyy...
Konunun bu başlıkla ilgisi yok ama bu başlık açıldığı günden beri ülkemin esnafına çok kızgınım. Bilişim alanında uzman olan bir kişi olarak, bu siteyi iyice araştırmadan böyle bir hata yaptığım için de kızıyorum. Zira bugün araştırdığımda Şikayet Var sitesine 150 kişiden fazla şikayet mesajı atılmış. Adamları ayrı bir başlıkta toplamışlar. İstanbullu gidip alacağı yeri bilir ama Anadolu'dan bu tip siparişleri yapacak olan arkadaşlar siparişi yapmadan çok iyi araştırsınlar.
Saygı ve Sevgilerimle...