View Single Post
Eski 25-10-2013, 10:07   #673
kar çiçeğim
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 19-10-2013
Merhaba Ali hocam...
Bizler için altın gibisiniz sizin gibi ustalara denk gelmek ve tecrübelerinizden faydalanmak büyük şans yazılarınızı hiç sıkılmadan büyük bir zekle okuyorum, okurken adeta beynime masaj yapıldığı hissine varıyorum...
Benimde içime bonsai ateşi düştü , bu güne kadar salon süs bitkileri ve balkon sebzeciliği ile uğraşıyordum fakat bonsai çok daha farklı birşey ve durmadan bu konu hakkında her fırsatta okumaya çalışıyorum ...
Bonsai fikrine çok sevdiğim biricik kızıma ileride manevi değeri büyük olan çalışmalarımı bırakmak düşünceside eklenince bunu kutsal bir görev olarak benimsedim dersem umarım abartmış olmam...
Benim ilk adımım ise yerim müsait olmasada 10 a yakın genç fidan olarak başlamak ( oya ağacı,erguvan,çınar ağacı,acer palmatun,mabet ağacı,süs narı,çınar yapraklı acer palmatun,bengovil) bu fidanlar kar çiçeğime özel fakat bunlar bi yana baharın başlaması ile sizin yazılarınızdan aklıma kazınan havai kökendirme ile elde edinmek ve bonsaiye bu şekilde bir giriş yapmak istiyorum sizce sayın hocam izlemiş olduğum yol doğrumudur **** farklı bir yolmu izlemem gerekir ...
Şimdiden saygı ve teşekkürlerimi iletirim allaha emanet olun.

kar çiçeğim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön