View Single Post
Eski 23-10-2013, 10:08   #57
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Değişik illerimizde yapılan agaclar.net sohbet toplantıları beni çok mutlu etmekte, inşallah başka illerimizde de daha sık toplantılar tertiplenir.
Bu toplantılar bizleri birbirimize daha da yakınlaştırıyor, güzel dostluklar oluşuyor aramızda.

Mersin'li arkadaşlarımız yine kolları sıvadılar, güzel işlerle uğraşıyorlar. Yoruldukları da belli ama aldıkları zevk belli ki daha çok.

Listeye adımı ilâve etmeyi ne kadar çok isterdim...... inşallah daha başka bir toplantıya ben de katılacaklar arasına " Güler ve eşi " diye eklerim.

Listeyi inceleyince dikkatimi çeken şey yakın illerden katılımın az olduğu oldu. Hadi sürprizleri tahmin ediyorum ama neden yakın çevreden katılım az oluyor?

Haydi arkadaşlar biraz gayretlenin, bakın Mersin'li dostlar uğraşıyorlar; bir arada olmak için, tanışmak, çelik tohum paylaşmak için can atıyorlar.
İklim şartlarınız güzel, mekan güzel, dostluklar ise harika.... sizler de biraz gayretlenin lütfen, agaclar.net'li olmak işte böyle bir şey.

Toplanın, paylaşın ve bütün detayları aklımız ve gönlümüz sizlerde kalan bizlerle paylaşın. Bizler de mutluluğunuza böyle iştirak etmiş olalım.

Güzel ve bol paylaşımlı bir toplantı geçirmenizi dilerim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön