View Single Post
Eski 22-10-2013, 08:53   #9
M.Fıstık
Ağaçsever

M.Fıstık's Avatar

Giriş Tarihi: 14-06-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sarsmatik44 Mesajı Göster
arkadasım ayrıca fıyatlar cok yuksek hadı dıyelım zararı yok makınanın fıyatı nedır kac tane cıfcı alabılır ayrıca engebelı arazılerde yaslı 50 yıllık agaclarda kırac arazılerde kokde oynama yapıyor buda agacı strese sokuyor maltyada bır kıs kulandı pıyasda calısmak ıcın ıkıncı yıl kımse kulndırtmadı ıspatlanabılır seyler yoksa serı guzel ama zararlı sarsmatık ıse gucu bellı fıyatı uygun 300 500 veya 100 agacı olanlara yeterlı zaten ururnun para etmedıgı bu gunlerde sıkıntı malıyetlerı dusurmek lazım

Ben fiyat konusuna girmedim her makinenin kendini amorti edebilmesi için çalışacağı şartlar önemlidir. Fakat yaşlı ağaçlarda kökte oynama yapıyor ağacı stresse sokuyor kelimesi yanlış. Kalın gövdeli ağaçların gövdelerine değil ana dallara titreşim uygulanıyor. Eğer siz bu makineler stresse sokuyor derseniz sarsmatik adlı ürünün daha fazla stresse sokacağını düşünüyorum. Eğim konusuna gelince traktörün çalışabildiği her yerde bu makineler ile çalışabiliyorlar. Maliyetler konusunda size hak veriyorum benim bahsettiğim ürün için en az 6000 ağaç olacak ki amorti süresi kısalsın. Amacım ürününüzü kötülemek değil sadece aradaki farklara saygı duymanız. Saygılar...

M.Fıstık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön