View Single Post
Eski 21-10-2013, 22:01   #4278
ömür-uşak
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-11-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arif göçmen Mesajı Göster
Degerli dostum egerki bir su toplama merkezi havuz olsun yapay göl olsun su tankı olsun güneş gören her toplu su yosun yapar.Her 15 günde suya bahsettiğiniz kimyasal atmaya ne gerek var.Bu bizim kaman da ve bu sistemi gören her çiftçi bu sisteme geçiyor 20 yaşındaki bir bahçede var bu sistem agacın iz düşümüne musluğun agzına damlama hortumunu baglıyoruz seriyoruz harika bir sistem damlama hortumu toplama serme toprak işlemesinde sırasında bahçe iki yondede işlenirken daha başarılı oluyor,kış gelirken toplama derdi yok daha nasıl anlatayım saygılarımla biz kaman olarak cevizin her yönuyle lideriz.
Arif hocam ben sizin bahsttiğiniz sulama sistemine kötü demiyorum.Hatta çok mükemmel diyorum ama maddiyat işi bizimkisi çaresizlikten kaynaklı.Fakat yosunları yok etmenin en iyi yolu olarak göktaş kullanmak 10 tonluk havuza 500 gr atılıyor ondan sonra aynı havuz uzun süre yosun yapmıyor.Ceviz de kaman olarak her yönüyle elbette lidersiniz çok iyi dahada çok olsun itirazımızmı var.Başarılarınz daim olsun.

ömür-uşak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön