Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili sonkez menekşelerinize maşallah ne kadar güzel açmışlar, ellerinize sağlık... Biliyorsunuzdur ben komşumun camekânında da çiçeklerimi yetiştirmeye çalışıyorum. Yakında çiçeklerimle birlikte beni atacak camekânından. Komşum menekşeleri seviyor ve camekânında menekşeleri mevcut. Ben pek menekşelerden hoşlanmadığım için ilgilenmiyorum. Hani bana önerileriniz olur ise o menekşelerle de ilgileneyim beni ve çiçeklerimi kabul etsin. Menekşeler ne ister yardımcı olur iseniz sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
|
Bu çicek sevdası bambaşka birşey,sizi çok iyi anlıyorum..Menekşeler direk güneş ışığını sevmiyor.Hava akımında kalırsa hemen bozuluyor.Çok fazla suyu sevmiyor.Oda sıcaklığındaki suyu veriyorum.Arada bir sıvı gübre ve haşladığım yumurta suyunuda veriyorum.En çokta onları çok seviyorum.Sanki beni duyuyormuşlar gibi onlarla konuşuyorum..Ama bu sene pamuklu bitmi ne diyorlar o yüzden birkaç saksımı kaybettim..Çok narin bir çicek tanıdığım kadarıyla...Ben teşekkür ederim...Yine beklerim..Saygılar..