Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo
Çok ama cok sevimli olmuş bahceniz. Allah sağlıkla oturmak nasip etsin.
Bol sebzeli çiçekli günler dilerim eşiniz ve bıcırık kızınızla.
Amaaa..sayfanızı bu kadar ihmal etmeyin. Şimdi ben bu bahçeyi merak eder dururum da
Yılan bizim bahcede de görünüyor ara sıra ve 1.5 yaşında torunum var. Korkmuyoruz çünkü, yılan bizden daha cok korkup kaçıyor. Her ne kadar türünü bilmesemde, karadanizde zehirli yılan olmadığını duyuyorum. Bazan yavru yılan buluyorum, onları komşunun boş arazisine atıyorum. Yoksa kurbağadan evde oturamayız. Doğal döngü..
Kurbağa sineği böceği yiyecek, yılan kurbağayı. Biz insanoğlu hepsini
Pembe çiçekler acan sukulentinize de hayran kaldığımı söylemeden, noktayı koymak istemem doğrusu.
Kalın sağlıcakla.
|
Sayın Cemo,
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bundan sonra daha da katılımcı olmaya gayret edeceğim.
Doğal döngü muhakkak işlevini yerine getirmeli tabii.
Değil bir yılanı, sineği bile incitmek istemem. Balık avı dışında ( o da benim kusurum olsun

)
Ama gelin görün ki benim gibi pimpirikli bir baba da tam olarak ikna olmalı

.
Saygılar sunarım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sayın Tolga Özmeral eviniz ve bahçeniz çok güzel; Allah'ım sağlık sıhhatle, iyi günlerde oturmayı nasip etsin, bol hasatlı, çiçekli günler.
Amaa ben kuş evlerinize bayıldım doğrusu; çok güzel olmuşlar, ellerinize, gönlünüze sağlık... Bol bol yavrular uçup gitsin o evlerden inşallah...
|
Sayın YeniGine,
Çok teşekkür ederim.
Kuş evlerini kızımın siparişi üzerine depo kapısının artan tahtalarından yaptım. budadığım dutun dalını da tünek olarak kullandım. Bir baktım ertesi gün kuşlar içine çer çöp doldurmaya başlamış bile

.
Hoşça kalın.