Hiç korkmana gerek yok, su yılanları zehirsiz olurlar. Kızınız küçük olmasına rağmen yılandan çok daha büyük olduğuiçin yılan kızınızı uzaktan gördüğü anda tüyecektir.
Benim çevrem irili ufaklı bir sürü yılanla dolu, ev içerisinde gezen ince uzun bir tane var arada bir göz göze geliyoruz. Ev içerisindeki mini kertenkele peşinde koşuyor haylaz.
Dün akşam 22,00 gibi yatak baş ucuna yakın aşağıda küçük bir sarı akrep, en tepede kocaman siyah akrep yakaladım, bardak içerisinde hapis her ikiside. Az sonra uzak kayalık bir yere salacağım. Bu canlılarla uyum sağlamak zorundayız, onlar bizim yaşam alanımızı işgal etmiyorlar. Biz onların yaşam alanlarını işgal ediyoruz.
Her nekadar yüzü soğuk hayvanlar olsalar da doğa için faydalı hayvanlar, sana bana yük olmadan yaşayıp gidiyorlar. Bırakalım yaşasınlar.
Düzenleyen Mutlu Kutlu : 19-10-2013 saat 11:41
|