Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
|
Aman Allahım.
Tüm sitenin bahçesini ele geçirdiğiniz gibi şimdi de komşuların camekanları birer birer düşmeye başlamış...

Bu gidişle seneye yan siteler ve diğer komşu camekanları da işgale uğrayacak gibi gözüküyor. Ateş Ünal Erzen beyi MAİS Genel Müdürlüğünden biraz tanırım. Bir ara arayıp haber vereyim de, park ve bahçelerin de bir tedbir alsın, YeniGine yayılmasına önlem olarak.
Sayın YeniGine. Şaka bir yana tarif edilemez bahçe, çiçek ve hayvan sevginize hayranım. Bitmeyen, tükenmeyen hatta giderek artan emek ve çabalarınıza...
Alıntı:
Üçgen tarlam çocukların toplarına maruz, Öldürcem onları...
|
Daha iyi bir çözüm.

Ama sakın benim ismimi vermeyin...
Alıntı:
Ve sevgili, canım Kestanem... Çok susamış, ben çiçekleri fotoğraflarken bir bana bir su bidonlarına koşup duruyor o zaman anlıyorum ki susamış.  Kuyruğu çıkmamış zira öyle ki seri bir şekilde bir sağa, bir sola sallayıp duruyor.
|
Bu arada size üzücü bir açıklamada bulunayım. Kestanenin kuyruğu çıkmamıştan ziyade, yavru iken kesilmiş gibi görünüyor. Birazı elimden, yüzlercesi gözlemimden geçmiş çok sayıda köpek yavrusu ile haşır neşir olmuşluğum var. Körü, topalı, sakatı, hastalıklısını vs. deneyimledim ama kuyruğu çıkmayanını ilk defa duyuyorum ...