View Single Post
Eski 18-10-2013, 14:23   #364
gokcegokce
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Tömürcekcim bir parlak mustafa edindin bile Zaten budandıkça güzelleşiyor, isteyen herkese de verebilirim. Hem zahmetsiz hem yeşil ve parlak yapraklarıyla çok dekoratif herkes edinmeli bence. Ama fazla güneş görmemeli. Fazla güneş sarı yapraklı yapıyor bitkiyi. Benimki akşamüstü çok az güneş görüyor ama hep aydınlık yerde güzel koyu parlak yapraklı oldu. Ayrıca barbekünün alt kısmının çirkinliğini kamufle ediyor uzattığı güzel dallarıyla. Çok dekoratif

Yılbaşımın beyaz çiçeklisi tüm tomurcuklarını döktü çok üzüldüm halbuki daha sağlıklı görünüyordu. Sarı olanın yapraklarının suyu çekilmiş gibiydi. Toprakları çok kuruydu çeşmenin altına tutup kalan suyu süzdürmüştüm.

Gardenyayı yazın almıştım pazardan baya yaprak açtı aslında ama yeni çıkan yapraklar açık yeşil sarı gibi, demir eksikliği var gibime geliyor. Limon tuzlu su veriyorum ona ama bilemedim.

Petunyayı ağustosta budamıştım. Taze dallarından tomurcuk verdi ama bir tane o da aheste aheste açıyor. Göbeğinde hala açmayan yaprağı var dikkatli bakılırsa görülür.

gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön