Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce
Açelya aldığımda perişandı resmen şimdi biraz kendine geldi. Zaten funda toprağına diktiğim için henüz limon tuzlu suyla sulamıyorum. Toprak biraz asitik özelliğini kaybettiğinde başlarım diye düşündüm. Bu ara gardenyam fazla gelişmiyor bayramdan sonra demir gübresi bakıcam onun için sararan yapraklar için gübre verdim demir içerikli ama faydasını görmedim açıkçası. Yılbaşılardan çelik ister misin Tömürcek'cim Denizli'ye gelirken getireyim sana. Zamanı mıdır bilmiyorum ama araştırırız gerekirse uygun zamanda kargolarım. Bir de petunyam zamansız açıyor ama fazla çiçeklenmiyor zaten yaz sonu almıştım 4fide kadar sadece bu katmerli mor kaldı elimde.
|
Ablacım gardenya için de limon tuzlu su dene belki faydasını görürsün o da asit seviyor çünkü

Kış şimdi hiç bozma gökçe abla yılbaşıları elbet uygun bi zaman yakalarız ben 5 yıl Denizli'deyim artık

Ama parlak mustafadan çok istiyorum ablacım benimki geçen sene yandı çok seviyorum ben onu
Petunyalar güneşi çok seviyor. Güneşi gördükçe deli gibi çiçekleniyorlar. Üzerlerine yağmur yağmamasına özen göster ablacım yapış yapış olup bozuluyor. Kışın da içeri alırsın bahara tekrar açarlar istersen budayıpta al içeri farketmez. Benimkileri ben Denizli'deyken yağmurda bırakmışlar bozuldular