Açelya aldığımda perişandı resmen şimdi biraz kendine geldi. Zaten funda toprağına diktiğim için henüz limon tuzlu suyla sulamıyorum. Toprak biraz asitik özelliğini kaybettiğinde başlarım diye düşündüm. Bu ara gardenyam fazla gelişmiyor bayramdan sonra demir gübresi bakıcam onun için sararan yapraklar için gübre verdim demir içerikli ama faydasını görmedim açıkçası. Yılbaşılardan çelik ister misin Tömürcek'cim Denizli'ye gelirken getireyim sana. Zamanı mıdır bilmiyorum ama araştırırız gerekirse uygun zamanda kargolarım. Bir de petunyam zamansız açıyor ama fazla çiçeklenmiyor zaten yaz sonu almıştım 4fide kadar sadece bu katmerli mor kaldı elimde.
Sevgili Hira zamana ihtiyacımız var biraz. Arkadaşlıklar bu yaşlardan sonra kolay kurulmuyor malesef. En azından ben artık fazlasıyla seçiciyim. Samimiyetsiz olmasındansa hiç olmamasını yeğliyorum açıkçası. Forumdan birileri olsa tabi ki seve seve açardım dostluğumu sonuçta yeşil bizi birleştiriyor burda ama yok şimdilik.
Sayın Gürcan Keskin balkon sayfama hoşgelmişsiniz ve bayramınız kutlu olsun. Sizi bir bardan çaydan etmişim ama parlak mustafayı tanıtmışım ve ödeşmiş sayılırız

Sultanlar garip kuşlar, muhabbetler gibi değiller. Paşa heryeri kemiriyor fare gibi. İnternet kablosunu halletmiş yaramaz. Allahtan kendine bişi olmamış, elektrik falan Allah korusun. Yalnız bırakmaya gelmiyor keratayı
Herkese sevgiler...