View Single Post
Eski 14-10-2013, 20:08   #119
SAHIRE
Ağaç Dostu

SAHIRE's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Ablacım bahçendeki gelişmeleri büyük zevkle takip ediyorum ne olursa, ne yaparsanız fotoğraf ekle olur mu bu güzelliklerden mahrum kalmak istemiyorum Cicianne gurk oldu demek ki negüzel hintlerin bu avantajı var işte Yumurta bulup yatırmanızı tavsiye ederim sahire abla sıcaklar geçti artık şimdi tam zamanı civciv çıkarmanın. Kış gelene kadar da kendilerini toparlarlar ve seneye erkenden yumurtaya gelir piliçler Kümesi de büyütüyosunuz bana kalırsa bu fırsatı kaçırmayın derim iyi günler
Ciciannenin gurkluğu kendi kendine geçti, şimdi yumurtluyor 8. yumurtada : 12. yumurtada yeniden gurklamasını bekliyorum O zaman, seni de dinleyerek, altına çilli köy tavuğu yumurtası koyasım var , tabii komşum verirse.
Bugün beni siyah horoz gagaladı bu arada ,ee tabii ben alıştırdım, çağırdığımda geliyor ve ben bulduğum kurtları ona gösteriyordum, o da yiyordu. Bugün de ağaçları kaldırdığımız yere çağırdım , ama o eşofmanımdaki deliği böcek sandı ve beni gagaladı:Kötü bir niyeti yoktu yani...Zaten biz nerede çalışırsak orada bitiyor tavuklar, herhalde insan yanında daha rahat oluyorlar: Gık gık gık diye eşelenip duruyorlar

SAHIRE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön