View Single Post
Eski 12-10-2013, 10:37   #46
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Harika bir başlangıç toplantısıydı. Erken ayrılmak zorundaydım ama aklım orada kaldı.

Serdar Hoca hem ilmi hem de sıcak kişiliğiyle önümüzdeki zaman diliminde de rehberliğine, partnerliğine sıkça başvuracağımız bir genç bilim adamı. Musa Bey inanılmaz bitki sevgisiyle, aşkla işini yapmış ve harika bitkiler yetiştiriyor. Emeğine, eline sağlık.

Sevgili Dilaver Bey ve ailesi bu sizin gayretlerinizle yüreğinizi bu işe koymanızla meydana gelmiş bir çalışma. Biz de agaclar net olarak bu aşkı tutuşturan kıvılcımı çakmakla gurur duyduk. Dilaver Bey önümüzdeki günlerde bir sunum yaparak bizi hoya konusunda bilgilendirecek, sadece biz değil Serdar Bey de bu ricada bulundu. Dilaver Bey top siz de

Sevgili Memet' i sağ salim ayakta görmek beni çok mutlu etti, tez zamanda artık bu iş bitsin umarım. En küçük ağacımız kocaman fidan olma yolunda haberiniz olsun ��

Bu arada yaka kartı uygulamasına bir sonraki toplantıda kesinlikle dikkat edeceğim. Hiç olmazsa bir kağıda isim yazıp iğneyle tutturalım.

Tema vakfından bir temsilci de toplantıdaydı, çok sevindik. Bu bir hoya sevdalıları toplantısıydı. Botanik bahçesinin ev sahipliği ve organizasyonunu yaptığı başka toplantılara da katılmaktan memnun oluruz.

İlkbaharda bir bitki illustrasyon eğitimi verdiklerini de bu vesileyle öğrendik. Zamanını duyuracağız.

Bu arada yeni tanıdığım üyelerimiz oldu, onur duydum. Eskiden tanıdıklarımı yeniden görmek de beni çok mutlu etti. Sevgili Fatih Bey ile yeni tarihli toplantı ve seminerler hazırlayıp yeniden kısa sürede bir araya gelmeyi diliyorum.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön