Sayın Kayserilim rast gele. Hayırlı hasatların olur inşallah. Baktım Mersin'de yapıyorsun bu işi. Bende Tarsus'ta yım. Bu arada 26 Ekim 2013 Cumartesi günü Mersin'de Tanışma Toplantısı düzenliyoruz. Sizi de aramızda görmek isteriz.
http://www.agaclar.net/forum/agaclar...leri/32882.htm buradan ulaşabilirsin toplantı bilgilerine.
Saygın MuallimAyhan arkadaşım sana da merhabalar. Soğan fabrikanı başından sonuna kadar zevkle, ilgiyle izledim. Hatta bende plastik sebze kasasının içerisine perlit dökerek çarşıdan aldığım kıska soğan ektim. Ancak 20 günde o da yüzde ellisi belki 5-6 santim boy verdi, bir ikisi 10-15 santim. Günde bir kez suladım. Soğan için değil ama domates için getirttiğim besin eriyiğinden 1.4 EC verdim. Domates eriyiğinin uygun olup olmadığını bilmiyorum sormadım da, sadece denemek istedim. Sanırsam kıskalarda da bir sorun var. Benimkisi ticari değil ama yine de gözünün içine bakıyorsun
Soğanla ilgili bayağı bir tecrübeniz oldu. Forum içerisinde bilgileri kıvrıla kıvrıla arıyorsunuz. Bir başlık altında bu tecrübelerinizi adım adım, madde madde anlatırsanız bizim gibi amatörlere bayağı bir iyilik etmiş olursunuz.
Saygı ve Sevgilerimle...