View Single Post
Eski 11-10-2013, 15:56   #1617
Ozlem A
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
İki şişe yeni enzim yaptım, ağırlıklı ananas kabuğuna muz ve limon kabuğu ilave ettim. Bileşimim şu şekilde oldu:

450-500 gr parçalanmış meyve kabuğu
50 gr pekmez
1 tatlı kaşığı kuru maya
1.2 lt su

Mutfak lavabosunun altında uykuya yatırdım ki bir saat geçmeden gaz çıkışı başladı ve bir hafta sonra çok azaalarak şu anda tamamen durdu. 26 Eylül'de hazırlamıştım. Meyveler dibe çöktü, renk berrak ve koku hoş. Acaba bu kadar kısa sürede olmuş olabilir mi?

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön