View Single Post
Eski 08-10-2013, 10:08   #200
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar Mesajı Göster
Sayın loveforlive'nin Ankara toplantısına sıcak bakmadığına ilişkin mesajını bulup okuyamadım.

Ancak geçen seneki toplantıya katılabilmek için gecikmiş yaz tatilimi iki gün erteleyip verilen tarih, yer ve saatte toplantı adresinde olduğum halde yaşadığım çaresizlik ve olumsuzluklar nedeniyle Ankara toplantısına karşıyım.

Hadi beni ikna edin! Neden bu sene ki Ankara toplantısına katılmalıyım.

Saygılarımla.
Sayın s.serdar,

Elbette Ankara toplantısı olursa ona da katılmayı çok arzu ederim. Ama elbette ki buradan Ankara toplantısını organize etmem mümkün olmayacaktır. Ankaralı arkadaşlarımız organizasyonu yaparsa seve seve sizinle olacağımız gibi Bursa'da (şayet gerçekleştirebilirsek) yapılacak toplantıda Ankaralı arkadaşlarımızı görmekten de memnuniyet duyarız. Herhangi bir şekilde olumsuz bakmam söz konusu bile değil. Ben ki, tüm toplantılara katılmaya gayret ederim genelde...

Geçen seneki toplantıda yaşadığınız talihsizliği çok iyi anımsıyorum. Ama inanın sizin gibi bizler de çok üzüldük. Siz geleceksiniz diye bekledik, kulaklarınız da çınladı bolca. İletişim eksikliğinden kaynaklanmıştı sorun sanıyorum. Ama bakın, ben Bursa'dan gelip orada harika bir gün geçirdiysem ve tekrar toplantı olduğunda mutlaka geleceğimi söylüyorsam, siz de Ankara toplantısına karşı olmayın bence.

İnanın harika insanlarla dolu çok keyifli saatler yaşayacaksınız. Ben şimdiden kefilim buna!

Saygılar, selamlar...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön