altay ceviz arkadaşımız burdaki çarpık sorulara ve verdiği cevapları carpıklaştırmalara rağmen yinede sabırla cevap veriyor adam şirket sahibi başka işlerlede uğuraşıyor sanırım adamın işi gücü yok bilgisayar başında soru cevapmı oynasın musait olduğu zamanlar cevap yazıyor ortada bi ürün var verimi yüksek kendini tozluyor erken verime oturuyor adam bide her fidana ürün verme garantisi veriyor adam istediği gibi üretir ticarı sırlar vardır herşeyide zorla ağzından alcak değilsiniz sanırım açılım yapmadan üretile bilir 6 adet madde sıralamış adam biriyle üretiyor ama aşı olmadığı belli fidanı nasıl ürettiğimi önemli yoksa ürettiği fidanın verimi mi önemli burdaki arkadaşların bi kısmı aşı yapılmadan üretile bilir bi fikri öğrenip kendileri uygulamak istermiş gibi bir hava var adamlar tescil yaptrıyoruz ticarı sırlarımız var zamanla yavaş yavaş açıklancak dediler ben aldığım fidanın verimine ve garantisine bakarım adam istediği gibi üretir ben aldığım fidanın ürün kalitesi aynı verimi yüksek olsun yeter neyden ve nasıl ürettiği beni ilgilendirmez olay budur arkadaşlar şahsen ben yeni bi sistem yeni bi tür bulsam nasıl neyle ürettiğimi itiraf etmem adamlar tarlada aşı yapcaz diyorlar birisi başlamış olumsuzlukları sıralamaya neden olumlu tarafınıa bakmıyorsun bir insan bir şeye nasıl bakar nasıl görmek isterse o tür düşünceler hakım olur kafasında yanı dervişin fikri neyse zikride o gibi güzel bi tabir her zaman söylediğim gibi taşlar yerine oturuyor zamana bırakalım saygılar
|