Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili akçabardak Gizmo ve Tırmık sanırım anne sıcaklığını oğlunuzun ayakkabılarında bulmuşlar ve çok şirinmiş ikisi de. Bahçenizi kıyaslamış daha sadeymiş demişsiniz. Bana göre bitkilerinizin fide hallerini fotoğraflamışsınız onun için sade görünüyor. Zira aynı dertten ben de muzdaripim sade olsun sade olsun ek fideleri oh ne güzel sade ama onlar büyüdükçe gidiyor hepsi birbirine, sadelik falan kalmıyor yine karman çorman oluveriyorlar. Olsun ne yapalım seviyoruz, bahçeniz o zaman da güzelmiş, şimdi de çok güzel. Zevkle takip ediyorum bahçenizi. Ellerinize, gönlünüze sağlık...
|
Sevgili YeniGine, çok teşekkür ederim, çok haklısınız Gizmo ve Tırmık gariplerim çok miniklerdi, belki de üşüyorlardı çünki onlar sonbaharda doğmuşlardı, belkide sizin de dediğiniz gibi anne sıcaklığını o ayakkabılarda bulmuşlardı.
Bahçe kıyaslamasında evet bir an sanki çok sadeymiş gibi geldi ama sizin yorumunuzu dikkate alırsak gerçekten de fideler daha çok küçüklermiş,
dediğiniz gibi büyüp gelişince bahçe çok kalabalık görünüyor.
Her geçen gün bir de yeni güzellikleri görünce dayanamayıp, o da olsun bu da olsun merakımız varya, işte o merak o istek bizi çok hırslandırıyor, yenik düşüyoruz adeta, bir yerde durmasını bilmiyoruz, her ne kadar artık tamam desek te seviyoruz işte, doğa aşığıyız biz böyle mutlu oluyorsak, bırakalım karman çorman olsun. Hoşça kalın sağlıkla kalın, Sevgiler.