View Single Post
Eski 06-10-2013, 21:35   #196
Muda
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sayın Muda,

Selluka derken sedum ile karıştırdınız yanılmıyorsam. Sedum türleri genel olarak kışa dayanıklı türler öğrendiğim kadarıyla. O yüzden de daha çok sedum türüne sahip olmak istiyorum ama bulmak zor oluyor ne yazık ki. Sizin karanfil olduğunu düşündüğünüz biktim ise delosperma cooperi. Yapraklarından benzettiniz sanırım. Bu birkaç ay önceki hali bu fotoğraf. En kısa sürede yeni fotoğrafını yakından çekip eklerim. Havalar serinleyince daha da coştu. Sağ olsun Sevgili SDurul göndermişti bana çeliğini...
Eklenti 446524
Sayın loverlife, İhtiyarlık kötü.Gözler önce uzağı görmemeğe daha sonra da yakını görmemeye başladı. Delosperma cooperiyi ise fotoğraftaki haliyle ben karanfile benzetmişim. Şimdi de sedum yazdığımı düşünürken selluka yazmaya başlamışım. Sayın sakdağ'dan gelen çiçekler arasında sanırım Lemaireocereus chende veya acem halısı da var. Kışa dayanıklı yer örtücüleri özellikle güzel çiçekli olanlardan yetiştirmek istiyorum. Kışa dayanıklı sedum türlerini çoğaltmaya başladım. Kıştan sağ olarak çıkıp çoğaltabilirsem bende olanlardan sizde olmayanlardan veririm.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön