View Single Post
Eski 05-10-2013, 18:32   #6828
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Sayın mmanager, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Burada da bayağı uzun ve daha ince kestikleri de oluyor adına saçaklı diyorlar, tavuk suyu ile pişirilip üzerine parça parça tavuk eti koyarak yiyorlar, lezzeti de pek enfes.

Renkli erişteleri hazırlamada sayın malina tam bir üstad. Erişte pişirirken malina'nın bana verdiği renkli eriştelerden içine bir avuç atıyorum, görsellik harika oluyor.
Aynı parçada 3 renk erişteyi nasıl yapabilmiş anlamış değilim.
Size fotoğraf yüklüyorum. Fotoğraflar ışığın çok yetersiz olduğu ve ev içinde çekildiği için pek güzel çıkmadı ama size fikir verebilir.

Name:  IMG_3112 (600 x 450).jpg
Views: 987
Size:  43.0 KB

Name:  IMG_3113 (600 x 450).jpg
Views: 1051
Size:  63.0 KB

Name:  IMG_3114 (600 x 450).jpg
Views: 1022
Size:  61.3 KB

Name:  IMG_3115 (600 x 450).jpg
Views: 798
Size:  68.3 KB

Name:  IMG_3116 (600 x 450).jpg
Views: 1060
Size:  65.6 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön